Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei firme vor furniza echipament individual de protecție pentru lucrătorii CFR SA (document)

ro

13 Mar, 2016 23:52 3394 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA a aribuit prin licitație deschisă contractul „Echipament individual de protecție (EIP) – scurta impermeabilă cu glugă, căciulă, mănuși termoizolante” cu locul principal de livrare la DDP – depozitul regional al Sucursalelor RCF București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Constanța, unde criteriul de atrobuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitație publică.ro.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 541.464 lei. Astfel, contractul numărul 11 a fost câștigat de Trans-Blan Morosan SRL unde estimarea inițială a valorii acestuia a fost de 120.000 lei fără TVA, iar valoarea fnală totală a fost de 119.100 lei fără TVA, contractul numărul 10 i-a fost atribuit operatotului economic C&A Company Consulting SRL cu o estimare inițială de 351.000 lei fără TVA și o valoare finală de 350.400 lei fără TVA, iar contractul numărul 12 a fost câștigat de Total Protector SRL cu o estimare inițială de 72.000 lei fără TVA și o valoare totală finală de 71.964 lei fără TVA.
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Trans-Blan Morosan SRL, firmă deschisă în 2002, cu sediul social în satul Lumina, pe strada Mare, numărul 36, județul Constanţa, care un capital social subscris de 20.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este fabricarea articolelor din blană.
 
Asociatul unic al formei este Adrian Emil Moroşan ce deține și funcția de administrator.
 
Deschisă în 2004, C&A Company Consulting SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, pe bulevardul Ghencea, numărul 134, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, având ca și activitate principală comerţul cu ridicata al produselor textile.
 
Asociații firmei sunt Viorica Trăsnea și Costel Valentin Trăsnea ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii și pierderi, iar el având și funcția de administrator cu puteri depline.
 
Total Protector SRL înființată în 1999, cu sediul social în Sibiu, pe strada George Coşbuc, numărul 10A, are un capital social subscris de 400.000 lei, integral vărsat, activitatea principală a firmei fiind de protecţie şi gardă.
 
Asociatul unic al societății este Vasile Daneş ce deține și funcția de administrator.
 
 În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: bzb.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii