Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica plăteşte aproape 200.000 de lei pentru transportul personalului

ro

27 Aug, 2013 00:00 2627 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA va plăti 194.764 lei pentru servicii de transport personal în staţii. Contractul a fost atribuit, în urma unei licitaţii deschise, firmei Maraton Trans SRL, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Este vorba, de fapt, de două contracte, unul în valoare de 94.608 lei (fără TVA), pentru servicii de transport personal în staţiile Tulcea Vest şi Isaccea, şi un altul în valoare de 100.156 lei (tot fără TVA), pentru care au fost admise două oferte din cele trei primite, obiectul contractului fiind servicii de transport personal în staţia Cernavodă.

Potrivit Registrului Comerţului, SC Maraton Trans SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi, în prezent, are un singur asociat, în persoana lui Constantin Serdenciuc, care nu mai figurează în nicio altă societate comercială. La sfârşitul anului 2012, firma administrată de acelaşi Constantin Serdenciuc avea o cifră de afaceri de 851.207 lei, şase angajaţi şi un profit net de 0 lei. Potrivit aceloraşi date de la Registrul Comerţului, SC Maraton Trans SRL are ca domeniu principal de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Firma Maraton Trans nu este la prima colaborare cu Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, autoritatea publică preferând de mult timp această colaborare pentru serviciile de transport personal. Din 2010 până în prezent, societatea a obţinut 10 contracte în valoare de 1.505.069,8 lei de la Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii