Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:17 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topo Tehnic 2001 execută cadastrul la clădirea Unităţii de Primiri Urgenţe Constanţa

ro

02 Sep, 2017 00:00 1093 Marime text
După două proceduri anulate, CJC a reuşit să atribuire direct contractul de înscriere în cartea funciară a clădirii Unităţii de Primire Urgenţe din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“. Contractul atribuit de Consiliul Judeţean pentru actualizarea cadastrului imobilului, cu o suprafaţă construită de aproximativ 320 mp, are o valoare finală de 4.100 de lei.

Documentaţiile se vor elabora în conformitate cu reglementările legale în vigoare. Prestatorul va preda extrasul de carte funciară actualizat în format letric, planul PAD în format electronic (format Stereo 1970) şi releveele (DWG/DXF) aferente Unităţii de Primire Urgenţe Constanţa. 

Durata de execuţie va fi de 90 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor. În cazul în care termenele contractuale nu pot fi respectate din cauze neimputabile nici prestatorului, nici achizitorului, durata de execuţie se poate prelungi prin act adiţional cu acordul părţilor.

Topo Tehnic 2001 SRL va executa lucrările de actualizare a cadastrului pentru clădirea UPU. Societatea, cu sediul în Bucureşti, a fost înfiinţată în 2001, având-o ca asociat unic şi administrator pe Gabriela Vasiliu Cravelos. Domeniul de activitate al firmei vizează activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii