Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top Diagnostics SRL aprovizionează Spitalul Județean cu reactivi pentru laborator (document)

ro

21 Sep, 2016 13:52 2103 Marime textPentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cumpără reactivi pentru determinări hematologie, urini și markeri cardiaci.

Contractul în valoare de 208.800 de lei a fost atribuit prin procedură de negociere fără anunț de participare firmei Top Diagnostics SRL, cu sediul în București. Criteriul de atribuire a fost prețul cel ma scăzut.
 
Conform specificațiilor citate de e-licitatie.ro, atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără anunț de participare justificată de o situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente ce nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă.
 
Nu este primul contract pe care SCJU Constanța îl încheie cu firma din București pentru același tip de produse. Top Diagnostics SRL a mai adjudecat și anul trecut un contract atribuit prin procedură de achiziție publică și a furnizat Spitalului de la Constanța consumabile de hemodializă aferente aparatelor de dializă din dotarea centrului de hemodializă.
 
Ce spune Registrul Comerțului despre Top Diagnostics SRL
 
Top Diagnostics SRL a fost înființată în 1998 și are sediul în București, Sector 1. Are un capital social de 50.000 de lei, integral vărsat, porționat în 5.000 de părți sociale în valoare de 10 lei fiecare.
 
Societatea are ca obiect de activitate principală comerțul cu consumabile și reactivi pentru laborator și aparatură medicală cu consumabile și reactivi pentru laborator și aparatură medicală.
 
Potrivit Registrului Comerțului, firma are doi asociați.
 
Felicia Pascu, născută în 1963, în București. Aceasta deține 5% din capitalul Top Diagnostics SRL.  Ea mai figurează în baza de date a Registrului Comerțului ca asociat și în firma Personal Genetics SRL.
 
Ariadna-Ruxandra Lowendal-Dănilă, născută în 1964, în București, cu 95% din cota de participare în firmă, ea deținând și calitatea de administrator al firmei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, așa cum a fost publicat pe e-licitatie.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii