Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:27 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Țiriac Auto va furniza patru mașini noi Administrației Canalelor Navigabile SA Constanța

ro

11 Jan, 2016 19:47 1337 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.287.648 de lei. Atât va primi Țiriac Auto SRL de la Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța pentru a furniza 4 autovehicule noi. Mai precis, firma va da către ACN 2 autoturisme, o autoutilitară de transport marfă de minim 800 kg și o altă autoutilitară transport marfă mai mare, de  minim 1000 kg.

Citește aici anunțul de participare:  

Contractul a fost inițial estimat la suma de  295.986 de lei. Țiriac auto a fost singurul participant la licitație fiind declarată câștigătoare pentru că a oferit prețul cel mai mic. Țiriac Auto a furnizat mașini și pentur Autoritate Navală Română în urmă cu un an și jumătate. 

Citește și:  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii