Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța SRL achiziționează țeavă din oțel pentru rețeaua de transport și de distribuție (DOCUMENT)

ro

17 May, 2023 16:52 1397 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de 280.289,16 lei, ofertant câștigător fiind Comtech Co SRL.
 
Termoficare Constanța SRL, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Țeavă din oțel pentru sistemul de termoficare (pentru rețeaua de transport și rețeaua de distribuție), produsă în semestrul II/2022 sau în anul 2023“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 12 mai a.c. Valoarea acestuia e de 280.289,16 lei, ofertant câștigător fiind Comtech Co SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, achiziția se impune din următoarele motive: „gradul de uzură extrem de ridicat al rețelei de transport ce a fost preluată în administrare de către societatea Termoficare Constanța S.R.L. impune achiziția unor cantități de țeavă în vederea efectuării intervențiilor la avariile apărute, pentru diminuarea pierderilor și asigurarea continuității transportării agentului termic primar în punctele termice, în vederea producerii agentului termic secundar necesar furnizării energiei termice către consumatori; necesitatea achiziționării materialelor necesare efectuării lucrărilor cuprinse în Programul de Revizii și Reparații aprobat pentru anul 2023 și pentru remedierea eventualelor avarii ce pot să intervină în funcționarea sistemului de termoficare, astfel încât să se asigure continuitatea în furnizarea agentului termic către consumatori și reducerea pierderilor de energie termică. Produsele sunt folosite pentru lucrările ce se vor executa atât pe canalele termice cât și pe rețeaua interioară din punctele termice“.
 
Despre Comtech Co SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 17 mai, Comtech Co SRL a fost înființată în anul 1997, are adresa la Slatina, în județul Olt, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Producţia de tuburi, ţevi, profile tubulare şi accesorii pentru acestea, din oţel“.
 
Conform sursei citate, în Comtech Co SRL asociat unic este Constantin Goanță Bărbulescu, cel care are și calitatea de administrator, alături de Oana Miriadna Iosef Goanță Bărbulescu. 
 
Constantin Goanță Bărbulescu mai apare în cinci societăți aflate în funcțiune: Goanță Holding Invest Societate în Nume Colectiv, Q Steel SRL, Goanță Turism Invest Societate în Nume Colectiv, Complex Hotelier Parc SA și Comat-Olt SA. 

Oana Miriadna Iosef Goanță Bărbulescu mai apare în trei firme aflate în funcțiune: Q Steel SRL, Com Gaz Steel SRL și Complex Hotelier Parc SA.  
 
Potrivit Confidas, în 2021 Comtech Co SRL a avut o cifră de afaceri de 114.977.980 lei, un profit net de 18.515.900 lei și 45 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 210.717.289 lei, un profit net de 5.056.959 lei și 43 de angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că firma Comtech Co SRL a încheiat 44 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 310.908.899,96 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța
Licitație publică pentru valorificarea deșeurilor de fier vechi rezultate din dezafectarea rețelei municipale de termoficare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii