Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Techno Volt SRL mai bifează un contract cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța. Cât costă achiziția (DOCUMENT)

ro

14 Oct, 2023 16:45 858 Marime text
  • Potrivit termene.ro, Techno Volt SRL a fost fondată în anul 1999, are sediul pe strada Olănești nr. 4, sectorul 6, București și obiectul de activitate este „fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație”

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și Techno Volt SRL au încheiat un contract în valoare 636.500 de lei, fără TVA.

Obiectul achiziției este stand tunel de vânt cu accesorii.

Contractul are o valabilitate de șase luni.

Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și Techno Volt SRL au bătut palma pe 6 octombrie 2023, iar pe 11 octombrie anunțul a fost publicat în SEAP.


Despre Techno Volt SRL

Potrivit termene.ro, Techno Volt SRL a fost fondată în anul 1999, are sediul pe strada Olănești nr. 4, sectorul 6, București și obiectul de activitate este „fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control, navigație”.

Societatea este controlată de Vasile Pangratie și Constantin Ploeșteanu. Ei participă la capitalul social cu 30.000, respectiv 20.000 de lei.

Vasile Pangratie este și administrator în Techno Volt SRL.

El mai figurează și în Monitron SRL, în timp ce Constantin Ploeșteanu a făcut parte din Phononix SRL, firmă radiată.

Techno Volt SRL a încheiat, din 2007 până în prezent, 34 de contracte publice, potrivit termene.ro. Autoritățile contractante sunt: Primăria Suceava, Universitatea Dunărea de Jos, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea din Petroșani, ș.a.

Firma a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 8.925.315 lei, un profit egal cu 1.282.717 lei și 17 angajați în medie.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Constanța Academia Navală a încheiat contracte cu Techno Volt SRL și Sen Engineering Solutions SRL. Valoarea totală depășește 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii