Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala regională CFR Constanța, contract cu o societate comercială din Iași. Detalii din contract (DOCUMENT)

ro

15 Dec, 2021 21:38 2888 Marime text


C.N.C.F. „CFR" S.A. - Sucursala regională CF Constanta - unitate operațională  a organizat o licitație pentru achiziția lucrărilor de modernizare TN cu calea ferată pe raza SRCF Constanța (conform legii 154/2018) - TN km. 260+020 linia 813 Costinești – Neptun; TN km. 261+050 linia 813 Costinesti – Neptun; TN km. 0+979 linia 817 Dorobantu – Nazarcea; TN km. 1+140 linia 807A Ciulnița – Călărași; TN km. 0+416 linia 804A Slobozia Veche – Andrășești; TN km. 107+349 linia 812 Medgidia – Tulcea - expertiză și DALI.

Contractul a fost atribuit pe 14 decembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 15 decembrie.

Serviciul care se va achiziţiona constă în elaborarea expertizei tehnice şi a documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, întocmirea şi depunerea documentaţiei în vederea obţinerii certificatului de urbanism pentru lucrările de modernizare a 6 treceri la nivel cu calea ferată pe raza SRCF Constanţa, în conformitate cu cerințele din HG 907/2016 si ale Caietului de sarcini.

Întocmirea documentatiei de avizare a lucrărilor de intervenție se va realiza conform prevederilor din HG 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentației tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice.

Proiectantul va prezenta cel puţin 2 variante şi va propune una dintre ele, specificând avantajele şi dezavantajele fiecăreia, urmând ca beneficiarul, după avizarea în CTE, să avizeze una dintre acestea, pe baza căreia se va întocmi proiectul tehnic.
 
Documentaţiile se vor întocmi separat, pentru fiecare trecere la nivel în parte.
 
Durata de prestare a serviciului este de maxim 90 de zile de la data prevazută în ordinul de începere a contractului și exclude perioada aferentă analizării, verificării și avizării documentaţiei în CTE al SRCF Constanța, CTE CNCF “CFR” SA și a obținerii certificatului de urbanism.
 
Număr zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 15 zile.

Entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări în a 10-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este de 156.000 lei, iar societatea câștigătoare este PRO AMI'S CONSULTING S.R.L.
 
Despre societatea comercială câștigătoare

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2009 și are sediul social în municipiul Iași, șoseaua Nicolina.

Asociați sunt Stoian Irina Daniela și Stoian Marius.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activităţile de consultanţă pentru afaceri şi management.

Compania nu a raportat datorii la ANAF.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 55.000 lei, profit 32.881 lei și un număr mediu de un salariat. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 31.572 lei, profit 31.840 lei și niciun angajat.

Compania PRO AMI'S CONSULTING SRL a încheiat 21 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.336.271,00 lei.  

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Pexels 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii