Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:13 25 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străzile din localitatea Dulgheru, comuna Saraiu, asfaltate de Autoprima Serv SRL (document)

ro

04 Jun, 2019 00:00 545 Marime text
Autoprima Serv SRL și-a adjudecat de la Primăria Saraiu contractul de achiziție „Execuție lucrări de construcții privind asfaltarea străzilor în localitatea Dulgheru, comuna Saraiu“. Contractul atribuit are o valoare de 86.12.130,33 de lei.
 
Obiectul contractului îl constituie execuția lucrărilor aferente obiectivului „Lucrări de construcții pentru asfaltare străzi în localitatea Dulgheru, comuna Saraiu“, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini și proiectul tehnic. Structura actuală a drumurilor este din pământ, piatră spartă cu grosimi diferite și tratament bituminos care prezintă multe degradări. Scurgerea apelor la unele străzi este asigurată prin șanțuri și rigole, care parțial sunt degradate, și podețe tubulare, insuficiente ca număr pentru întreaga rețea stradală.
 
Traseul străzilor vizate de proiect se înscrie pe traseul existent, cu mici corecții. Traseul străzilor este proiectat pentru viteza de 40 km/oră. Lungimea totală a străzilor din localitatea Dulgheru ce se vor asfalta este de 13.756 metri liniari. Suprafața totală din domeniul public al localități ocupată de acestea este de 84.512,10 mp. Străzile din localitatea Dulgheru au partea carosabilă de 3 metri, 3,5 metri, 4 metri, 4,5 meri și 5 metri.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, desfășurarea și atribuirea procedurii publice, sunt: Irimia Dorinela - primar, Șerban Ștefania Ionelia - viceprimar, Dragu Ileana Crina - secretar, Eftinca Valentina - responsabil Viză CFP, Scupra Dumitru - inspector achiziții publice, Danaila Rodica - contabil, Birca Alexandru Gabriel - arhitect-șef, Badea Lenuța - referent, Oprea Elena Petrica - referent, dar și consilierii locali: Iancu Emilia, Baciu Mihai, Cojanu Mihai, Iordan Gheorghe, Mocanu Pavel, Patrulescu Aurel, Tudorache Elena.
 

Descrierea lucrărilor proiectate

 
Constructorul trebuie să asigure lucrările de execuție, dotările și materialele împotriva degradării și furtunilor, până la recepționarea lucrărilor de către beneficiar. De asemenea, executantul trebuie să ia măsuri de protecție a lucrărilor deja realizate contra degradării pe perioadă de iarnă sau pe timp ploios. În privința organizării de șantier, depozitării materialelor, căilor de acces, surselor și tehnologiilor, acestea vor fi în conformitate cu legislația actuală de ofertare pentru execuție și urmează a se stabili de constructor la elaborarea ofertei, în funcție de posibilitățile și dotările acestuia. Organizarea de șantier se va amplasa în intravilanul localității Dulgheru, parcela 368, adiacentă străzii Ghe. Doja.
 

Autoprima Serv SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 1999, firma are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Balagiu Iudit şi Balagiu Adrian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 85 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 60.095.165 de lei şi un profit de 6.378.644 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut 93 de salariaţi, o cifră de afaceri de 57.775.593 de lei şi un profit de 6.347.889 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 98 de salariaţi, cifră de afaceri de 62.939.159 de lei şi profit de 3.779.555 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii