Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Portul Constanța Administrația Porturilor intenționează să amplaseze mai multe geamanduri în port, pentru operarea în siguranță a navelor (DOCUMENT)

ro

19 Nov, 2023 13:04 1047 Marime text


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța contractează servicii privind elaborarea unui „studiu de amplasament a unor noi posturi de acostare la geamanduri multiple în Portul Constanța pentru nave în vederea operării în siguranță“.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că studiul este estimat la o valoare totală de 1.050.000 de lei fără TVA, adică peste 210.000 de euro, la cursul actual.
 
„Compania Natională «Administrația Porturilor Maritime»SA Constanța își propune să realizeze un studiu de amplasament în vederea identificării oportunităților de a găsi noi locații în acvatoriul Portului Constanța care să poată găzdui astfel de posturi de acostare pentru nave, în condiții de siguranță a traficului și care să mărească capacitățile existente de încărcare a navelor vrac ce transportă cereale“, au arătat în SEAP reprezentanții companiei portuare.
 
„Operarea la geamandura de acostare este cea mai potrivită, având o perioadă rapidă de instalare/implementare. De asemenea, implementarea unei astfel de soluții va avea și efecte pozitive asupra reducerii congestiei fluviale, rutiere sau feroviare cu care se confruntă Portul Constanța“, au adăugat reprezentanții CN APM SA Constanța.
 
Denumirea achiziției este „Studiu de amplasament a unor noi posturi de acostare la geamanduri multiple în Portul Constanța pentru nave în vederea operării în siguranță“.
 
Locul de executare este în Portul Constanța.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 28 martie 2024.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoane din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire:
•   Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel Gavruță, Dan-Alexandru Catană, Suryan-Omar Dede, Cătălin Diaconu, Constantin Chirilă, Mihnea - Claudiu Drumea, Elena Vlad
•   Conducere executivă: Florin Vizan - Director general, Costin-Valeriu Avătavului – Director general adjunct, Mihai Teodorescu - Director executiv, Daniela Șerban - Director Financiar, Costel Bucur – Director Operațiuni Portuare, Pepi Tanase Iulian – Director Juridic; Doru Adrian Mihai - Șef Serviciu Exploatare Portuară; Hermina Bectemir – Șef Serviciu Achiziții Publice, Adrian Stănciuc - Șef Birou Control Financiar Preventiv,
•   Alti semnatari: Dan Tivgă – Serviciul Exploatare Portuară, Cristina Daniela Ștefan – Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii