Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime SA, contract cu Relco-Gaz SRL pentru instalația de gaze naturale Constanța Nord (DOCUMENT)

ro

18 Nov, 2023 15:54 905 Marime text
  • Relco-Gaz SRL Constanța este deținută de Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.

Relco-Gaz SRL Constanța și-a adjudecat de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA contractul pentru înlocuirea armăturilor de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord.


Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse două oferte admisibile pentru contract, iar una fiind retrasă.


Valoarea totală a contractului este de 312.145 de lei fără TVA, inițial contractul fiind estimat la 331.640 de lei fără TVA.


Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.


Denumirea contractului este „Înlocuire armături de izolare și reținere din instalația de utilizare gaze naturale Constanța Nord“.

Lucrările se vor desfășura cu personal specializat, în Portul Constanța, Port Nou și Port Vechi aparținținând CN APM SA ConstanțaSucursala Energetică Port.
 

Despre Relco-Gaz SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 17 noiembrie 2023, Relco-Gaz SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Constanța, pe stradas Mugurului, nr. 25 și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.


Asociați sunt Mihaela Maria Ciortan și Iulia Maria Ciortan, cea din urmă fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în T.O.M. Communications & Marketing SRL București.


Conform termene.ri, Relco-Gaz SRL figurează cu șapte achiziții publice (Tribunalul Constanța, Primăria Negru Vodă, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța printre autoritățile contractante) și 16 contracte publice (CN APM SA Constanța și Engie Romania SA printre autoritățile contractante).

În 2022, Relco-Gaz SRL a declarat 37 de angajați, profit peste 2,35 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,7 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitație de opt milioane de euro pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii