Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stedyan Com, Granbis și Metrans, acorduri-cadru pentru furnizarea băuturilor și a alimentelor către Baza Navală

ro

01 Nov, 2022 16:28 1122 Marime text
  • Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
Baza Logistică Navală a semnat acorduri-cadru pentru cu societățile Stedyan Com, Granbis și Metrans pentru furnizarea de alimente și băuturi.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
 
Astfel, potrivit datelor oficiale, compania Stedyan Com și-a adjudecat singură loturile privind furnizarea de paste de tomate și ceai de fructe de pădure (valoare 155.644 de lei), Granbis și-a adjudecat singură loturile privind funrizarea de băuturi răcoritoare (valoare 146.830,4 lei), compoturile de fructe (72.301,45 de lei), precum și pe cele privind furnizarea de măsline, cereale, orez și ulei (414.260,5 lei).
 
Compania Metrans nu și-a adjudecat niciun lot singură, ci, alături de Granbis va furniza vin alb și roșu  (valoare 333.343,5 lei), alături de Granbis și Stedyan Com va furniza compotul de piersici (valoare 16.980,9 lei), iar alături de Granbis va mai furniza, de asemenea, și sucuri de portocale, piersici și caise (valoare 187.759,4 lei).
 
Nu în ultimul rând, companiile Granbis și Stedyan Com vor furniza și zarvat pentru supe, pentru ciorbe și bulion (valoare 60.490 de lei), dar și fasole boabe uscată (88.075,9 lei).
 
Au rămas neatribuite loturile privind furnizarea de gem de piersici, apă minerală naturală plată, sfeclă roșie în oțet, cafea naturală boabe, castraveți în oțet, conserve ghiveci de legume în bulion, conserve de fasole păstăi, cereale integrale, zahăr cristal în plicuri, gem de căpșuni, gogoșari în oteț, conserve de mazăre boabe, miere de albine, cafea, apă minerală, ardei capia copt, dar și gem de caise.
 
Despre Stedyan Com SRL
 
Conform Confidas.ro, Stedyan Com SRL a fost înființată în 2003 și are sediul social în Brăila, pe strada Poporului, și se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
Stedyan Com SRL este controlată de Dumitru Dănuț Sterea (asociat unic și administrator), pe care îl mai găsim în SC Restedyan SRL, unde deține 95% din părți sociale.
 
Restedyan SRL se ocupă de  comerț cu amănuntul și nu are încheiate contracte de achiziții publice. Restedyan SRL este controlată de Dumitru Dănuţ Sterea, cu 95% din capital, și de Ana Lucia Sterea, cu 5% din capital.
 
În 2021, cu 24 de angajați, profitul Stedyan Com SRL a fost de aproape 700.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 13,03 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Stedyan Com SRL a încheiat 10.017 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 105.947.833,16 lei, iar printre autoritățile contractante se află Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 Constanța, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ și Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza București“, unde furnizat ouă, făină, ceai la plic și paste făinoase.
 
Despre Granbis SRL
 
Compania Granbis a fost înființată în 1994 și se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, având sediul social în Constanța, pe strada Theodor Speranția nr. 60.
 
Asociați cu părți egale sunt Ioana Biserică și Nicolae Biserică, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat 11 angajați, un profit de peste 520.000 de lei și o cifră de afaceri de 9,51 milioane de lei, toate cele trei fiind în ușoară scădere față de anul 2020.
 
Conform datelor oficiale, compania Granbis SRL a încheiat 4.422 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 67.850.507,57 de lei, printre autoritățile contractante fiind Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ București, Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța și Cantina de Ajutor Social Constanța.
 
Despre Metrans
 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2002, are sediul social în București și se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Metrans SRL îi are ca asociați pe Daniela Adriana Craiciu și pe Eugeniu Gelepu, fiecare deținând câte 50%.
 
În 2021, societatea a raportat trei angajați, profit net de peste 508.000 de lei și cifra de afaceri de peste șase milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Metrans SRL a încheiat 538 contracte de achiziții publice în valoare totală de 20.955.481,95 lei, iar printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ București, Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ și Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce societăți furnizează miere de albine și fasole boabe pentru unitățile militare din Forțele Navale (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii