Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:54 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stațiunea de cercetare dezvoltare viti-vinicola Murfatlar cumpără atomizoare pentru stropit (document)

ro

14 Jul, 2018 17:19 820 Marime text
Stațiunea de cercetare dezvoltare viti-vinicola Murfatlar a atribuit recent un contract de achiziționare atomizoare tractate pentru stropit. Valoarea totala a achizitiei se ridică la 67.000 lei. Firma câștigătoare este Agri Ionica Partner.

Descrierea contractului

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul constă în furnizare atomizoare pentru stropit, necesare lucrărilor viticole. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 3. Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și complet, tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare, în a 2-a zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Persoane cu funcție de decizie

Director - Dr.Biol. Ranca Aurora, Contabil sef - Gafar Alkan, Inginer sef - Bolos Petru, Sef serviciu mecanizare - Fatu Cristinel, Responsabil achizitii - Ec.Matei Gianina Georgeta.

Agri Ionica Partner, în datele Registrului Comerțului

Societatea Agri Ionica Partner a fost înființată în anul 2013, în orașul Măcin, județul Tulcea. Potrivit datelor, capitalul social este de 670 lei, împărțit în 67 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Pupino Gaetano, Pupino Gaetano și Castria Vincenzo, cetățeni italieni.
 
Domeniul de activitate principal este ”comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor”.                                                                                                                               
Pe anul fiscal 2017, societatea a declarat o cifră de afaceri de 230.511 lei, un profit de 3.318 lei și un număr mediu de un salariat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii