Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul Otiliei Pălimaru revine în achizițiile Primăriei Constanța (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2023 18:00 1939 Marime text
  • Primăria Constanța bifează al doilea contract cu Nomad Atelier de Arhitectură SRL, cu unic asociat și administrator Otilia Pălimaru
  • Contractul încheiat luna aceasta pentru o perioadă de 18 luni, vizează elaborarea documentației pentru „modernizare rețea de transport public, prin construire / modificare / reabilitare stații de transport în comun, la capete de linii“, vezi secțiunea „documente"
  • Este vorba despre stațiile de capăt de linie de la Poarta 1, Cireșica și Pescărie
  • Valoarea contractului este de 188.000 de lei fără TVA
  • În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 278.190 de lei, un profit net de 193.876 de lei și un singur angajat
 
 
Primăria Constanța bifează al doilea contract cu Nomad Atelier de Arhitectură SRL, înființată în august 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Tomis nr.14 colț cu Sulmona, cu unic asociat și administrator Otilia Pălimaru.

Contractul încheiat luna aceasta pentru o perioadă de 18 luni, vizează elaborarea documentației pentru „modernizare rețea de transport public, prin construire / modificare / reabilitare stații de transport în comun, la capete de linii“, vezi secțiunea „documente". Este vorba despre stațiile de capăt de linie de la Poarta 1, Cireșica și Pescărie.

Valoarea contractului este de 188.000 de lei fără TVA.

Despre Nomad Atelier de Arhitectură SRL

Obiectul de activitate al firmei sunt activități specifice de arhitectură.

După primul an de funcționare, respectiv în 2021, SRL-ul a raportat o cifră de afaceri de 26.468 de lei și un profit de 2.653 de lei la un singur angajat.

În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 278.190 de lei, un profit net de 193.876 de lei și un singur angajat.

Societatea a mai câștigat în 2022, de la Primăria Constanța, contractul privind modernizare a trei stații de transport în comun la capete de linii, vezi secțiunea „citește și".

La aceeași adresă unde Nomad Atelier de Arhitectură SRL își are sediul social  -  Tomis nr. 14, mai este înregistrată și firma deținută de soțul Otiliei Pălimaru.

Este vorba depsre Constantin - Alin Pălimaru care deține SC Arhi Plus Craft SRL. Firma are același obiect activitate ca firma Otiliei, respectiv activități de arhitectură.

Constantin - Alin Pălimaru a fost și beneficiarul autorizației de construire nr. 998 din 23.07.2020, cu data de începere a lucrărilor 10 mai 2021 și finalizare în mai 2023 pentru lucrări de consolidare, recompartimentare, modificare fațade, amenajare spațiu comercial alimentație publică pentru clădirea de pe Tomis nr. 14.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
SRL-ul familiei Pălimaru mai câștigă un contract de la Primăria Constanța. Va elabora un studiu pentru reabilitare unor stații ale CT Bus (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii