Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportul constănțean, în doliu. „Rămâi veșnic în amintirea noastră!“ S-a scurs un an de la trecerea în neființă a lui Constantin Lepădatu (galerie foto)

ro

01 Apr, 2020 00:00 4248 Marime text
 
A trecut un an de la moartea lui Constantin Lepădatu, care a îndoliat sportul constănțean. O persoană deosebită, care a iubit și sprijinit mult scrima, atât înainte de Revoluţia din 1989, cât şi după aceea, Constantin Lepădatu a lăsat în urmă regrete eterne.

Un fost elev de-al lui Constantin Lepădatu, Cristian Ciobanu (președintele clubului CAA Albatros Constanța, înființat de fostul mare om de scrimă), a postat pe Facebook un mesaj în amintirea acestuia, la un an de la moartea sa: „Dl. Lepadatu, Costi, Tata, Pepito, Tov. antre! Tocmai dumneata, care ne-ai crescut și ne-ai învațat să facem fente, să degajăm, să fandăm, tocmai dumneata n-ai putut s-o fentezi pe aia cu coasa. Rămâi veșnic în amintirea noastra: «tov. antre». Dumnezeu să te ierte și fie-ți țărâna ușoară!“. Alți apropiați, care l-au apreciat și stimat pe Constantin Lepădatu, au trimis și ei mesaje. Iată câteva dintre ele: „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!“, „Dumnezeu să-l ierte pe bunul meu prieten și tată!“, „Cu siguranță, e printre îngeri!“ sau „Dumnezeu să-l odihnească! A fost un om bun!“.

Anul trecut, Ilie Floroiu, Elena Frîncu, Asociaţia Judeţeană de Scrimă Constanţa, CS Farul, CAA Albastros, CSS1 Constanţa, Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, dar şi ceilalţi membri ai familiei sportului constănţean și-au manifestat regretul față de decesul lui Constantin Lepădatu şi au transmis condoleanţe familiei îndoliate.
„Constantin Lepădatu a avut o contribuţie însemnată la bunul mers al scrimei constănţene. A activat şi în Asociaţia Judeţeană de Scrimă, a sprijinit echipele, înfiinţând şi un club, Albatros Mamaia. Moarte sa lasă un gol în sportul constănţean. Dumnezeu să-l ierte!“, declara Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul.

Citește și:

Sportul constănţean, în doliu. A murit un om care a sprijinit mult scrima

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii