Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța cumpără materiale oftalmologice. Valoarea achiziției (DOCUMENT)

ro

30 Jun, 2022 21:15 948 Marime text
Licitație la Spitalul Militar, foto: Pexels
Ministerul Apărării - U. M. 02175 Constanța, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare materiale oftalmologice
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „materiale oftalmologice“.  
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea materialelor pentru   Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța  sunt Kembli Med, Coramed Medizinische Produkte, Alcon Romania S.R.L.
 
Atribuirea a avut loc în data de 28.06.2022.
 
  
 
Descrierea contractului
 
materiale oftalmologice conform caietului de sarcini,
Autoritatea contractanta raspunde solicitarilor de clarificari /informatii suplimentare in a 3 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor : 6 zile

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 63405 RON
 
 
 
Despre firmele câștigătoare


 
Cu sediul în municipiul Braşov, Kembli-Med SRL a luat ființă în anul 1998.

 Asociaţi persoane fizice sunt: Cocu George-Octavian, cu 35% din capitalul social, Ţivichi Stere Petre, cu 65% din capitalul social.
 
Administratorul societății care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate este Ţivichi Stere Petre.
 
În anul fiscal 2021, societatea cu 13 salariați a raportat un profit de 965.655  lei și o cifră de afaceri de 12.801.604 lei.  
 
Potrivit Confidas.ro, societatea are un singru dosar în instanță și 918 contracte publice.
 



Despre Alcon România SRL 

Firma a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în Bucureşti.
 
 Asociați / Acționari sunt Alcon INC, cu un aport părți sociale în valoare de 10758279 lei și ALCON PHARMACEUTICALS LTD cu un aport părți sociale în valoare de 32910 lei. 
 
 Alcon România SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
În anul fiscal 2021, firma cu 44 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 48.818.766 lei și un profit de 2.190.778 lei.  
 
Potrivit Confidas.ro.,  societatea are 1892 de contracte publice
 
 
 
 
 
Despre Coramed Medizinische Produkte 
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2004  și are sediul social în București.
  
Asociați sunt Cosman Dana Claudia și Cosman Daniel, care este și administrator al societății. Societatea are patru puncte de lucru. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea de echipamente pentru radiologie, electrodiagnostic şi electroterapie.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 16.635.230  lei, profit net de 4.085.718 lei și un număr de 78 de angajați.

Compania Coramed Medizinische Produkte S.R.L. a încheiat 2034 contracte de achiziții publice in valoare totală de 51.718.817,36  lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii Dr. Nicolae Robanescu, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta.
 
Societate are un număr de  2034 contracte publice și 5 dosare în instanță. 
 
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii