Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Medgidia a achiziționat reactivi de laborator și consumabile pentru gestionarea crizei COVID-19 (document)

ro

20 Oct, 2021 00:00 2528 Marime text
  • Peste 3 milioane de lei a dat Spitalul Medgidia pe reactivi și consumabile în lupta contra COVID-19
 
Spitalul Municipal Medgidia a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de reactivi de laborator și consumabile medicale pentru gestionarea crize sanitare COVID-19, fiind vorba de 48 de loturi de produse.
 
Atribuirea a avut loc pe 27 septembrie, rezultatul final fiind publicat pe 19 octombrie a.c. Valoarea finală a achiziției a fost de 3.299.026 lei, fiind vorba de mai multe firme câștigătoare, pe loturi. Firmele câștigătoare sunt: Medical Gazplus SRL,Co&Co Consumer SRL,  E-Masaga SRL, Crio-2 SRL, Hellimed SRL, Ricomed SRL, Siramed SRL, B.braun Medical SRL, Medplaza Health SRL, Mediclim SRL, Alpha Medical SRL, Power Medical SRL, Techtex SRL, Alison Hayes SRL, Filtre Aer Curat SRL, Nafka Grup SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Spitalul Mangalia nu mai are locuri libere la secția ATI pentru pacienții cu Covid 19. Care este situația la celelalte spitale din județul Constanța


Spitalul Municipal Medgidia a achiziționat oxigen medicinal lichefiat. Cine este furnizorul (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii