Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:19 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța cumpără servicii de software pentru baze de date de la Total Soft SA (document)

ro

08 Apr, 2016 23:58 1358 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul  „Servicii de software pentru baze de date”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Total Soft SA, cu o valoare totală finală a contractului de 130.000 lei fără TVA.
 
Înființată în 2011, Total Soft SA, cu sediul social în localitatea Voluntari, pe șoseaua Bucuresti Nord, numărul 10, în Global City Business Park, cladirea de birouri O21, are un capital social subscris de 54.452.960 lei, integral vărsat, activitățile principale ale societății fiind cele de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociați persoane juridice este Ferabosco Investments Limited (cu sediul social în Cipru –deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90.5145%), iar asociați persoane fizice sunt Dan Liviu Drăgan (cu o cotă de 7.9005%) și Florin Manea (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1.585%).
 
Dan Liviu Drăgan deține funcția de administratpr și director general al formei, Georgios Kourtis are funcția de administrator și președinte în consiliu de administrație și Alderslade Ltd ce deține funcția de administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii