Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța, contract de servicii de spălare, dezinfecție, uscare și călcare a inventarului (document)

ro

23 Sep, 2021 12:30 3590 Marime text
  • Spitalul Județean Constanța, contract de servicii cu firma Snow Clean SRL.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit, la data de 13.09.2021, un acord-cadru de 24 luni privind servicii de spălare, dezinfecție, uscare și calcare a inventarului moale din cadrul spitalului.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este de 4.620.000 lei.

Descrierea contractului

Valoarea acordului cadru este cuprinsa intre minim 3.369.600 Lei si maxim 4.633.200 Lei, ce corespunde unor cantitati cuprinse intre un minim de 960.000 kg și 1.320.000 kg.
Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent ce se anticipeaza a fi atribuit pe durata acordului-cadru : 1.123.200 lei.

Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite : Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar, la inceputul fiecarui an pana la aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta si maxim pe o perioada de 8 luni ulterior aprobarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta.

Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 11 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare.

Persoane din cadrul autorității contractante cu funcție de decizie

Ec. Ionescu Ionut Cornel - Manager - Ec. Munteanu Natalia - Director Financiar Contabil - Dr. Prazaru Marius-Dragos – Director Medical - As. Licentiat Mihailescu Petrus – Director de Ingrijiri - Medic Sef SPIAMM – Dr . Disea Monica - Medic Compartiment SPIAMM –Felicia Sant –Ion - Sef Serviciu Buget, Financiar, Contabilitate – Ec. Eugen Niculescu - Ref. Sup. Militaru Lavinia - Sef Serviciu Achizitii - Serviciul Achizitii – Ec.Furnica Mariora - Serviciul Achizitii - Ref. Sup. Ion Iulia Valentina – Serviciul Contabilitate - Serviciul Achizitii – Economist Kaminschi Ioana - Jr. Gherghina Carmela Endora - consilier juridic - Jr. Sandulescu Mariana - consilier juridic.

Despre Snow Clean SRL

Societatea Snow Clean SRL a fost înființată în anul 2006, în municipiul Constanța și are ca activitate principală spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană.

Pe anul fiscal 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 4,389.517 lei, un profit net de 206.791 lei și un număr de 42 salariați.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Iuliana Itu și Gianina Ionela Topolov. Administrator este Iuliana Itu.

Compania Snow Clean SRL a încheiat 16 contracte de achiziții publice in valoare totală de 337.017 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii