Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța achiziționează plase chirurgicale (document)

ro

28 Dec, 2018 17:30 1149 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul ”Apostol Andrei” a atribuit recent un contract denumit ”pachet plase chirurgicale pentru toate blocurile operatorii din cadrul SCJU Constanța-un singur lot”.

Firma câștigătoare este Medtronic România SRL.
 
Descrierea contractului

Achiziție de pachet plase chirurgicale:
Valoarea minimă a acordului cadru : 613.149 Lei fără TVA
Valoarea maximă a acordului cadru :1.839.447 Lei fără TVA
Valoarea maximă a celui mai mare contract subsecvent : 613.149 Lei fără TVA

Componența Lotului și cantitățile aferente acordului cadru /cel mai mare contr. subs. se regăsesc în Caietul de sarcini.

Valoarea maximă estimată (fără TVA) a celui mai mare contract subsecvent ce se anticipează a fi atribuit pe durata acordului-cadru : se regăsește în caietul de sarcini.

Termenul limita pana la care se pot solicita clarificări la documentația de atribuire: cu 17 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va răspunde in mod clar si complet solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare in legătura cu documentația de atribuire in a 10 a zi înainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anunțul de participare.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

S.L.Dr.Grasa Catalin Nicolae - Manager Ec. Munteanu Natalia - Director Financiar Contabil S. L. Dr.Obada Bogdan - Director Medical As.Lic. Banu Cornelia - Director Ingrijiri Medicale S.L.Dr.Popescu Razvan -Medic Coordonator Chirurgie Jr. Dumitrescu Bianca - Sef Serviciu Achizitii Ec. Furnica Marioara - Serviciul Achizitii Ref. Sup. Stefan Cristina - Serviciul Achizitii Jr. Gherghina Carmela Endora - Consilier Juridic Jr.Sandulescu Mariana -Consilier Juridic Conf.

Despre Medtronic România SRL

Medtronic România SRL este o societate înființată în anul 2015, în București, sector 1.

Capitalul social subscris este de 6.400.000 lei, integral vărsat, compus din 64.000 părți sociale, fiecare a câte 100 lei.

Asociații societății sunt VALERA HOLDINGS SÁRL și COVIDIEN GROUP SÁRL. Administratorii firmei sunt Hans de Raeve și Simona-Mariana Brana.
 
Domeniul de activitate principal este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Pentru anul 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 58.968.275 lei, un profit de 462.347 lei, și un număr de 42 angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii