Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:44 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța a semnat cu trei societăți de medicamente (document)

ro

08 Jun, 2020 23:59 1778 Marime text
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a încheiat un acord cadru pe 24 de luni cu societățile Pharmafarm, Alliance Healthcare România și Mediplus Exim pentru furnizarea de medicamente.

Descrierea contractului


Furnizare medicamente III - 9 loturi

Valoare minimă acord cadru 24 luni: 669.400 lei.
Valoare maximă acord cadru 24 luni: 1.194.500 lei.

Cantitățile minime si maxime /acord cadru se regasesc în caietul de sarcini. Cantitățile minime si maxime /contract subsecvent se regasesc în caietul de sarcini.

Frecvența și valoarea contractelor ce urmeaza să fie atribuite : Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar, la inceputul fiecarui an pana la aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanța și maxim pe o perioada de 8 luni ulterior aprobarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta. Termenul limita până la care se pot solicita clarificări la documentatia de atribuire: cu 17 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet solicitărilor de clarificare/informtiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 10 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor în anuntul de participare.

Persoane din cadrul autorității contractante cu funcție de decizie


S.L. Dr. Grasa Catalin Nicolae - Manager - Director Medical - Sl. Dr. Obada Bogdan - Ec. Munteanu Natalia- Director financiar -contabil - Jr. Dumitrescu Bianca - Sef Serviciu Achizitii - Ec. Stanculescu Corneliu - Serviciul Achizitii - Farmacist - Radulescu Mirela - Dr. Nicoara Alina- Sectia Medicala - Consilier juridic - Mariana Sandulescu - Consilier juridic - Carmela Endora Gherghina
 

Despre societățile câștigătoare, conform Registrului Comerțului


Pharmafarm
SA a fost înfiinţată în anul 2014 și are sediul social în comuna Corunca, judeţul Mureş. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 161.739.793,3 lei, integral vărsat, este compus din 1.617.397.933 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Compania este deţinută de Armedica Trading SRL, cu 99,999997% din capitalul social, şi Gedeon Richter Farmacia SA, cu 0,000003% din capitalul social. Administratorii societăţii sunt: Teleki Gabor - director general, Orosz Andras - administrator, Halko Timea - administrator, Chelarescu Lavinia Dana - administrator, Gulacsi Gabor - preşedinte CA. Cenzor în Pharmafarm SA este Pricewaterhousecoopers Audit SRL, reprezentat prin Kenneth Spiteri.
Alliance Healthcare România a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%. Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv. Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”. Pentru anul 2018, firma a raportat un număr de 942 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 3.263.176.513 lei, profitul fiind de 99.251.350 lei.
Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 37.834.650 de lei, integral vărsat, compus din 756.693 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 de lei.


Asociaţii persoane juridice sunt A&D PharmaHoldings SRL, cu un aport la capital de 37.834.450 de lei şi 756.689 de părţi sociale, şi A&D Pharma Holdings NV, cu un aport la capital de 200 de lei şi 4 părţi sociale. Persoane împuternicite juridice sunt Premium Program Management SRL - administrator. Cenzor este Teaha Management Consulting Audit Group SRL. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ al produselor farmaceutice“.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Ce firme vor furniza medicamente către Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanța (document)

Mai multe firme vor livra antibiotice Spitalului Judeţean Constanţa. Lista completă
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii