Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:38 09 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, acord cadru cu o firmă din Cluj-Napoca (DOCUMENT)

ro

03 Dec, 2022 16:05 1037 Marime text

 
  • Activitatea principală a societății este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, autoritate contractantă, a încheiat un nou acord-cadru de mentenanță preventivă și corectivă pentru aparatura medicală din dotare, cu piese de schimb și consumabile incluse - lot 9.
 
Ofertant câștigător este SC Synttergy Consult SRL. Acordul cadru are data 28 noiembrie a.c., valoarea totală fiind 1.495.296,76 lei.
 
Despre SC Synttergy Consult SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 2 decembrie a.c., societatea Synttergy Consult a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Cluj-Napoca, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Synttergy Consult SRL a avut o cifră de afaceri de 62.364.303 lei, un profit net de 20.921.390 lei și 34 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 62.328.043 lei, un profit net de 22.446.897 lei și același număr de angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Dan Ion (cu 45%), Alina Dan (cu 30%), Victor Daniel Duhanes (cu 20%) – care îndeplinește și calitatea de administrator și Claudia Mirela Bun (cu 5%).
 
Dan Ion mai apare în două firme aflate în stare de funcționare, Living & Rental SRL Cluj – ascoat unic și administrator și Physiodental Dental SRL București – asociat (50%). Alina Dan mai apare într-o firmă care funcționează în prezent, SC Synmathlife SRL Ilfov – administrator. Victor Daniel Duhanes mai apare în șase societăți care funcționează, toate din Cluj: SC Decoarta Production SRL – asociat (10%), SC Finacont Consult SRL – asociat (49%), SC BFK SRL – asociat unic, administrator, SC Sintesil SRL – asociat (98,99%), administrator, SC IDB Grup SRL – asociat unic, administrator, Napoca Invest SRL – asociat (99,95%). Claudia Mirela Bun mai apare în două firme (din Cluj) aflate în funcțiune: SC Integra Services SRL – asociat unic, administrator și Finacont Consult SRL – asociat (51%), administrator.               
 

Confidas informează și că firma Synttergy Consult a încheiat 4.386 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 320.399.148,89 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, mai numărându-se Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri Sf. Stelian, Centrul de Transfuzie Sanguină a Municipiului București, Clinica Polisano SRL, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brăila, Direcția de Sănătate Publică Vaslui, Institutul Clinic Fundeni, Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu“, Institutul de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Domeniul Patologiei și Stiintelor Biomedicale Victor Babeș sau Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță Cluj-Napoca.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Județean Constanța a încheiat acorduri-cadru de mentenanță preventivă și corectivă pentru aparatura medicală din dotare (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii