Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cumpără medicamente de la o firmă din Bucureşti (document)

ro

22 Oct, 2016 14:43 1147 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract intitulat „furnizare medicamente pentru boală pompe”.

Au fost primite şi admise trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Firma câştigătoarea a fost declarată Farmexpert DCI SRL, potrivit licitatiepublica.ro. Estimat iniţial la valoarea de 149095.00 RON fără TVA, contractul a fost încheiat pentru suma de 138858.60 RON fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul social în București, sector 6, pe strada Amilcar C. Săndulescu, şi un capital social subscris de 9.500.070 lei, integral vărsat. Activitatea principală este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Unicul asociat este Alliance Healthcare Deutschland AG, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii