Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Județean Constanța se modernizează. Ce firmă se va ocupa de igienizarea și înlocuirea termopanelor (document)

ro

01 Jan, 2020 00:00 3947 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția serviciului de lucrări de igienizare pereți și tavane, înlocuire tâmplărie oțel și tâmplărie PVC și termopan, aplicare linoleum antibacterian și tapet pentru toate secțiile spitalului.
 
Atribuirea a avut loc în data de 17 decembrie 2019. Valoarea finală a licitației este de 1.028.845,26, iar Ghetur SRL este firma care și-a adjudecat contractul.
 
Ghetur SRL a fost înființată în anul 1994, cu sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social este de 1.600.000 lei. Asociat unic și administratorul firmei este Gheorghe Turtoi. „Fabricarea de uși și ferestre din metal” este activitatea principală a societății. În anul 2018, firma a avut 46 de salariați, la o cifră de afaceri de 7.121.067 de lei, iar profitul a fost de 270.586 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și
 
O firmă din Ilfov a bătut palma cu Spitalul Județean Constanța. Ce va livra pentru Secția Neonatologie (document)

Calculatoare noi pentru Spitalul Județean Constanța. Ce valoare are achiziția (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii