Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:52 30 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cumpără reactivi pentru detecția Covid-19 de la o firmă din București (document)

ro

24 Aug, 2020 00:00 2676 Marime text

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța cumpără reactivi de laborator pentru detecția Covid-19.
Societatea care va furniza reactivii este Top Diagnostics SRL din București.Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța achiziționează reactivi de laborator pentru detecția coronavirusului de la o societatea Top Diagnostics SRL din București.
 

Descrierea contractului
 

Furnizare reactivi de laborator pentru detectia Covid-19 conform prevederilor din caietul de sarcini.

Orice operator economic interesat de procedura de achizitie care solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire aferenta acesteia, va transmite solicitarea prin intermediul Sicap, cu cel putin 4 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari in a 2-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 128.500 lei.
 
Persoanele care dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante
 
Dr. Borgazi Erdin – Manager, Dr. Arghir Oana-Cristina - Director Medical, Ec. Toma Mihaela - Director Financiar Contabil Interimar, Jr.Mangiurea Cristina Ecaterina- Consilier Juridic Ec. Florea Anca –Serviciul Achizitii Publice, Ec. Vasile Madalina – Serviciul Achizitii Publice Dr. Cojocaru Viorica – Medic primar Laborator Clinic - Laborator de Analize Medicale Dr. Stoica Gabriela Lorena – Medic primar Laborator Clinic - Laborator de Analize Medicale As.Pr.Ursu Alina - Raluca - Asistent Principal Laborator de Analize Medicale As.Pr.Jercan Georgeta - Asistent principal Laborator de Analize Medicale As.Pr.Geane Vasilichia - Asistent principal Laborator de analize medicale.

 

Despre societatea câștigătoare  

 

Firma Top Diagnostics SRL a fost înființată în anul 1998, în București.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 50.000 lei, integral vărsat, compus din 5000 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
 
Asociații societății sunt Centrul Cultural Lowendal SRL și Lowendal-Dănilă Ariadna-Ruxandra. Cea din urmă ocupă și funcția de administrator.


 
Firma are ca activitate principală comerţ cu ridicata nespecializat.
 
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 53.008.718 lei, un profit de 13.034.349 lei și un număr mediu de 53 de salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Unitate medicală suport în lupta COVID-19: Personalul medical și de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va primi stimulente (documente)

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța organizează licitație pentru echipament de protecție (document)

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii