Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Naţională Nuclearelectrica doreşte consolidarea malului canalului de pământ Valea Seimeni (document)

ro

29 Jul, 2019 00:00 1761 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru stabilire soluţie şi elaborare proiect pentru eliminarea procesului de eroziune a malului drept al canalului de pământ de la Valea Seimeni.
 
Atribuirea a avut loc la data de 22 iulie 2019. Obiectul contractului constă în elaborare proiect pentru eliminarea procesului de eroziune a malului drept al canalului de pământ Valea Seimeni pentru fazele de PT+DE+CS. Scopul acestui proiect este consolidarea malului drept al canalului de pământ din Valea Seimeni prin lucrări de refacere a taluzului mal drept conform proiectului iniţial şi protecţia acestuia cu saltele tip INCOMAT.
 
Valoarea totală a achiziţiei este de 59.500 de lei, iar câştigătorul licitaţiei este BCPC Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii. Biroul de Consultanţă Proiectare în Construcţii a luat fiinţă în anul 2000, având sediul social în Bucureşti.
 
Capitalul social al firmei este de 500 de lei, iar asociat unic este Tiberiu Dumitrescu. Acesta are şi rol de administrator, cu funcţii depline în societate. Activitatea principală a firmei este „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Societatea a raportat 6 salariaţi, un profit de 290.025 de lei şi o cifră de afaceri de 1.084.479 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii