Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNTFC "CFR Călători" SA a încheiat un contract de servicii cu o societate din Constanța. În ce constă (document)

ro

08 Jan, 2020 19:00 2459 Marime text
SNTFC "CFR Călători" SA a încheiat un contract denumit „servicii de întocmire caiet de sarcini, proiect tehnic și DDE pentru refacție linia 0T din LFI Revizia de Vagoane Constanța”. Valoarea contractului este de 19.860 lei. Societatea care se va ocupa de aceste servicii este Proiect L.G&C.F. din Constanța.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante

Taranu Horia Gabriel - Director SRTFC Constanța; Constantinescu Dumitru - Contabil Sef SRTFC Constanta. Marinela Olteanu - Șef Serviciu POTD Ene Nicoleta Aurelia - Șef Oficiu Juridic Capugiu Ștefania Claudia - Șef Birou Achiziții

Despre Proiect L.G. & C.F.

Firma a fost înfiinţată în anul 1998, cu sediul social în municipiul Constanţa, având capitalul social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator este Georgeta Comăniţă. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Pentru anul 2018, firma a declarat un singur angajat, o cifră de afaceri de 179.656 de lei, iar profitul a fost de 20.080 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii