Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:35 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smart Engineering Team SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța

ro

09 Oct, 2021 00:00 1438 Marime text


⦁ Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 485141.38 lei
⦁ Societatea, cu sediul în satul Dumbrăveni, comuna Balotești, județul Ilfov este reprezentată legal prin administrator Dracinschi AnaMaria
⦁ Potrivit www.confidas.ro, compania Smart Engineering Team SRL a încheiat un contract de achiziții publice în valoare totală de 237.326,69 lei, tot cu primăria Constanța în 2020Primăria Constanța a finalizat achiziția serviciului de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 485141.38 lei.

Câștigătorul contractul este Smart Engineering Team SRL.

Societatea, cu sediul în satul Dumbrăveni, comuna Balotești, județul Ilfov este reprezentată legal prin administrator Dracinschi AnaMaria.

Potrivit contractului sunt vizarete, amplasamentele de la: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - Fântână arteziană; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Pescarul; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Cascadă; Parc Arheologic - Fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 jeturi de apă).

Potrivit www.confidas.ro, compania Smart Engineering Team SRL a încheiat un contract de achiziții publice în valoare totală de 237.326,69 lei, tot cu primăria Constanța în iulie 2020.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitația privind întreținerea fântânilor și bazinelor ornamentale din municipiul Constanța anulată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii