Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:42 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Siveco România SA actualizează aplicaţia informatică a Electrocentrale Constanţa SA (document)

ro

17 Mar, 2016 21:59 1626 Marime text
 

 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Electrocentrale Constanţa SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract intitulat „întreţinere şi actualizare a aplicaţiei informatice - SIVECO APPLICATIONS - instalate pe calculatoarele din dotarea Electrocentrale Constanţa SA”, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, contractul fiindu-i acordat operatorului economic Siveco România SA. Estimat iniţial la valoarea de 100.000 lei, fără TVA, acesta a fost atribuit la valoarea de 87.265,68 RON, fără TVA.
 
Înființată în 1992, Siveco Romania SA cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe șoseaua Bucureşti-Ploieşti, numărul 73-81, Complex Victoria Park, are un capital social subscris de 119.865,6 lei, integral vărsat, are ca și activități principale cele de „realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
 
Acţionari persoane juridice sunt: Siveco (Netherlands) BV – cu sediul social în Olanda (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 63,7066%) și Siveco Romania SA (cu o cotă de 3,7498%). De asemenea, acționari persoane fizice sunt Daniela Bichir (cu o cotă de participare de 0,2066%), Florian-Gabriel Ilia (cotă de 4,0531%), Irina Socol cu o cotă de 3.7498%) și Alexandru Mihail Radasanu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 24.5341%). Administratorii firmei sunt Alexandru Mihail Radasanu (director adjunct), Kurt Ruepp Rene și Florian-Gabriel Ilia (ce dețne funcția de director general).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii