Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 14 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Ilganii de Jos, județul Tulcea, dotat de o companie din Râmnicu Vâlcea. Contract de aproape 89.000 de euro

ro

06 Aug, 2022 15:37 633 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă pentru contractul estimat inițial la 438.350 de lei și adjudecat cu 438.300 de lei, fără TVA.
  • În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, arată Confidas.ro, compania câștigătoare a încheiat 445 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 6.015.054,94 de lei.


Primăria Comunei Nufăru, din județul Tulcea, a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din satul Ilganii de Jos cu utilaje și echipamente.

De furnizarea acestora se va ocupa compania Marshal SRL, din Râmnicu Vâlcea, valoarea contractului fără TVA fiind de aproape 89.000 de euro la cursul actual.

Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă pentru contractul estimat inițial la 438.350 de lei și adjudecat cu 438.300 de lei, fără TVA.

Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

Potrivit datelor oficiale, contractul vizează achiziția de utilaje pentru prevenirea și stingerea incendiilor pentru SVSU Ilganii de Jos.
 

Despre firma câștigătoare

Confidas.ro, platformă consultată la data de 5 august 2022, arată faptul că firma Marshal SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în Râmnicu Vâlcea, Calea București nr. 249, județul Vâlcea.

Obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor, iar asociați cu părți egale sunt Artur Aurelian și Nicuța Tudor, primul fiind și administratorul firmei.

Numele lui Artur Aurelian Tudor figurează și în compania Arctic Land, în prezent radiată, în timp ce cel al Nicuței Tudor se leagă tot de Arcitc Land, dar și de Arconi SRL, ambele radiate.

În ce privește compania Marshal, în anul 2021 aceasta a avut 28 de angajați, număr ce a crescut încet, dar sigur în raport cu ultimii doi ani.

Profitul, aflat și el în creștere, a ajuns la aproape 563.000 de lei, iar cifra de afaceri raportată a fost de 16,3 milioane de lei, față de peste 19 milioane, cât s-a raportat în 2020, dar și în 2019.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, arată Confidas.ro, compania Marshal SRL a încheiat 445 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 6.015.054,94 de lei.
 

Despre comuna Nufăru

Comuna Nufăru este compusă din satele Nufăru, Ilganii de Jos, Malcoci și Victoria.

De la Nufăru la Ilganii de Jos se poate trece cu barca sau cu bacul – Nufăru fiind astfel considerat poartă de intrare în Delta Dunării, pe apă şi pe uscat. Iar asta din cele mai vechi timpuri, se arată pe site-ul oficial al comunei.

Primarul comunei, Ciprian Ionuț Solomencu, se află la primarul mandat și face parte din PSD. În vârstă de 35 de ani, acesta este licențiat în Drept.

Viceprimarul, Cristian Ștefan Toader, este tot la primul mandat, fiind membru PMP. În vârstă de 42 de ani, acesta este de profesie asistent medical generalist.

Secretarul comunei, Lucian Milosovici, are 39 de ani, este de profesie jurist și are un master luat la Academia Națională de Informații Mihai Viteazu București.

Din CL Nufăru fac parte consilierii PSD Cătălin Radu, Cosmin Spiridon, Mihai Stoica, Iordan Grigoraș șiIon Drăgan, dintre care primii sunt la primul mandat, iar Ion Drăgan este la al treilea.

Din partea PNL, consilieri locali sunt Sorin Diaconu, Marian Bradu și Dumitru Barbu, toți la primul madant.

Consilierul local Marcel Iordache, din partea PMP, este la al doilea mandat, iar Neculai Cilighidreanu, din partea Pro România, este tot la primul mandat.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Județul Tulcea
Contract semnat între Primăria Nufăru și o firmă din Alba Iulia. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii