Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Contract semnat între Primăria Nufăru și o firmă din Alba Iulia. Ce proiect este vizat (DOCUMENT)

ro

12 Dec, 2021 12:11 1977 Marime text
  • Total Business Land SRL  va furniza servicii de cercetare arheologică preventivă în cadrul proiectului "Extindere, Modernizare, Dotare Clădire Scoala Nufaru, Construire Sala și Terenuri de Sport" - Cod SMIS 124940  . 




Primăria comunei Nufăru, județul Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de cercetare arheologică preventivă.
 



 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de cercetare arheologică preventivă în cadrul proiectului "Extindere, Modernizare, Dotare Clădire Școala Nufăru, Construire Sală și Terenuri de Sport" - Cod SMIS 124940 “. 



 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de cercetare arheologică pentru Primăria Nufăru este Total Business Land SRL.
 


Atribuirea a avut loc în data de 06.12.2021.   
 


Descrierea contractului
 



Se vor contracta servicii de cercetare arheologica preventiva in vederea obtinerii certificatului de descarcare arheologica si/sau a avizului, dupa caz, necesara realizarii obiectivului "Extindere, Modernizare, Dotare Clădire Școala Nufăru, Construire Sală și Terenuri de Sport" - Cod SMIS 124940 conform documentației de atribuire anexate. Situl arheologic: Cetatea bizantină de la Nufăru, jud. Tulcea- cod RAN 161062.01, poziția TL-I-s-A-05864 în Lista Monumentelor Istorice 2004, actualizată în 2010. Proiectul "Extindere, Modernizare, Dotare Clădire Școala Nufăru, Construire Sală și Terenuri de Sport" - Cod SMIS 124940 constă în reabilitarea și extinderea clădirii școlii, cu dotările aferente și în amenajarea unei săli de sport, cu terenurile incluse.
 





Fac obiectul prezentei proceduri servicii de cercetare arheologica preventiva pentru: Obiect 1 – Extindere școală, Obiect 2 – Construire Sală și terenuri de sport, Obiect 3 – Împrejmuire incintă, Obiect 4 – Utilități.
 





In baza contractului se vor efectua urmatoarele:
 



1.realizarea documentatiei si obtinerea autorizatiei de cercetare arheologica;
2.cercetarea arheologica de teren pe suprafata afectata de proiect (excavare mecanica si degajare pamant rezultat din excavare, sapatura manuala, prepararea complexelor arheologice, inregistrarea datelor de interes arheologic,
prelucrarea si analiza resturilor osteologice si a materialului arheologic);
3.redactarea raportului, inaintarea la Comisia Nationala de Arheologie si obtinerea certificatului de descarcare de sarcina arheologica de la Directia Judeteana pentru Cultura Tulcea si/sau a avizului favorabil, dupa caz.
 



Valoarea estimată a achiziției: 460.000,00 lei fără T.V.A., total, din care:
- 260.000 lei fără TVA pentru servicii de specialitate arheologie,
- 200.000 lei fără TVA pentru cheltuieli personal auxiliar - necalificat (pe o perioadă de 8 luni), alte cheltuieli materiale și servicii (unelte, ustensile, materiale consumabile, utilaje pentru decapări arheologice și mutare/evaluare pământ etc.).
 

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 9 zile.
 

Termenul limită în care Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare este de 4 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.


Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 460.000 lei
 
 



Despre Total Business Land SRL, firma câștigătoare  



 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2015 și are sediul social în municipiul Alba-Iulia .



  
Administrator al societății mai sus menționate este  Todor Marius Traian.


 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  a ctivităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 


Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 13.451.715 lei, profit net de 1.171.067 lei și un număr de 140 de angajați.




 
Societatea a raportat 9 puncte de lucru.




Compania TOTAL BUSINESS LAND SRL a încheiat 252 contracte de achiziții publice in valoare totală de 155.750.126,39  lei.



 
Societate are un număr de 252 de contracte publice și  3  dosare în instanță



 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.




 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 



PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii