Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de natură intelectuală pentru Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol (document)

ro

16 Jan, 2015 00:00 2705 Marime text
Potrivit licitatiapublica.ro, Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor a atribuit un contract, prin negociere accelerată, pentru „Servicii de natură intelectuală pentru Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol”. Conform anunțului de atribuire cu numărul 153685/08.01.2015, locul principal de prestare a serviciilor este sediul spitalului, iar valoarea totală a contractului este de 34.509 lei.
 
Contractul este descris prin „prestări servicii de natură intelectuală pentru Societatea CMC Praxis SRL (Alba Iulia) aprecierea proceselor care au loc în cadrul spitalelor, prin aprecierea metodelor și tehnicilor de colectare a datelor, prevăzute în Ordinul Ministrului Sănătății nr 972/2010”.
 
Persoanele cărora li s-au atribuit contractul sunt Mihaela-Gloria Martius din București(11.503 de lei), Anca-Daniela Minastireanu din Iași (11.503 de lei) și Mihaela Moldovan din București (11.503).
 
Contractul este legat de un proiect/program finanțat din fonduri comunitare.
 
Conform aceluiași anunț de atribuire, „modalitatea de achiziție - procedură internă - serviciile prestate sunt prevăzute în Anexa 2B din OUG 34/2006. Prestatorii nu au calitatea de operatori economici, CoNAS a reglementat condițiile în care persoanele juridice pot fi recunoscute, însă niciun operator economic nu a solicitat recunoașterea. Evaluatorii de spitale sunt persoane fizice selectate și certificate pe criterii profesionale și repartizate aleator în comisiile de evaluare a spitalelor, cu condiția eliminării situațiilor de incompatibilitate sau conflictelor de interese”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii