Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de asigurare de tip RCA și Casco pentru autovehiculele din parcul auto al SC Transport Public SA Tulcea

ro

10 Dec, 2020 08:19 2908 Marime text
  • Trasport Public SA Tulcea cumpără Servicii de asigurare RCA și Casco a autovehiculelor din parcul auto al SC Transport Public SA Tulcea, anunț ce poate fi consultat în secțiunea "Documente".
  • Valoarea contractului este de 20.562.072 lei. 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Servicii de asigurare RCA și Casco a autovehiculelor din parcul auto al SC Transport public SA Tulcea".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea serviciilor de asigurare RCA și Casco este Omniasig Vienna Insurance Group .Valoarea contractului este de 20.562.072 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 08.10.2020.
 
Descrierea contractului

 
Servicii de asigurare RCA CASCO si Nava Civitas precum si asigurare calatori si bagaje pentru Parcul Auto al SC Transport Public SA Tulcea.
 
Firma câștigătoare este Omniasig Vienna Insurance Group.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă de 25 de ani pe piața asigurărilor generale din România, menținându-se constant în topul celor mai mari 3 asigurători din țară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale și agenții extinsă la nivel național.   De asemenea, prin apartenența la Vienna Insurance Group (grup de asigurări lider în Austria şi în Europa Centrală şi de Est, cu o tradiție de aproape 200 de ani și rating-ul A+ cu perspective stabile oferit de Standard & Poor's) OMNIASIG oferă clienților și partenerilor săi o stabilitate financiară și o expertiză deosebită, pe toate liniile de asigurări generale. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii