Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:18 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seltipro Grup SRL furnizează combustibil termic lichid pentru Spitalul Județean Constanța (document)

ro

23 Dec, 2015 22:53 1749 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit contractul „Achiziție combustibil termic lichid tip III”, ce are ca obiect o cantitate  totală de 100 tone, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractual a fost Seltipro Grup SRL. Valoare estimată totală a contractului a fost de 334.000 lei, iar valoarea totală finală a fost de 153.000 lei, fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Seltipro Grup SRL, cu sediul în municipiul Oneşti, pe bulevardul Oituz, numărul 35, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, are ca și activități principale intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie.  
 
 
Asociatul unic al firmei este Adrian V. Ostache, ce deține și funcția de administrator cu puteri depline.  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii