Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va construi un Centru Comunitar Integrat în localitatea Băneasa, județul Constanța. Contractul a fost atribuit (DOCUMENT)

ro

15 Mar, 2023 00:00 1721 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe data de 6 martie 2023, conform platformei SEAP

Primăria comunei Băneasa, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Centru Comunitar Integrat” în comună.

Serviciile și lucrările care fac obiectul procedurii de achiziție constituie elementul central al proiectului „Centru Comunitar Integrat în Comuna Băneasa, Județul Constanța”, cod SMIS 137933, pentru care UAT Comuna Băneasa a obținut o finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, Prioritatea de Investiții 8.1 - Investiții în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional şi local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate, promovând incluziunea socială prin accesul la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul specific - Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, în baza Contractului de Finanțare nr. 7223/10.11.2021. Pentru implementarea în bune condiții, și în conformitate cu cerințele Finanțatorului, UAT Comuna Băneasa trebuie să contracteze servicii de proiectare (PAC, PT, DTOE, DDE), asistență tehnică din partea proiectantului, execuție lucrări și furnizarea de echipamente tehnologice și funcționale cu montaj pentru atingerea obiectivelor, rezultatelor și indicatorilor asumați.

Valoarea totală a achiziției este de 1.105.466,09 lei, iar firmele câștigătoare sunt Mural Serv SRL și Tudor Arhcons SRL. Atribuirea a avut loc pe data de 6 martie 2023, rezultatul fiind afișat recent în platforma SEAP.
 

Mural Serv SRL

Firma are sediul în comuna Mogoșoaia, pe strada Nichita Stănescu nr. 60D. Activitatea principală constă în „ Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociat unic și administrator este Mihai Radu. În anul 2021, firma a raportat 38 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 11,5 milioane lei și un profit de 179.533 lei. Firma a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 27.383.696,17 lei.

Numele lui Mihai Radu apar eși în firmele Green House Construct SRL și Hah Winner SRL.
 

Tudor Arhcons SRL

Pe anul 2021, firma a raportat 3 salariați, o cifră de afaceri de 561.605 lei și o pierdere de 244.895 lei. Este fondată în anul 2014 și are sediul social în județul Ilfov, localitatea Chitila, pe strada Nicolae Bălcescu. Principala activitate constă în „ Activităţi de arhitectură”, conform codului CAEN.

Asociați în firmă, cu cote egale de 50%, sunt Ciprian Adrian Tudor și Oana-Corina Turcitu-Tudor, iar administrator este Ciprian Adrian Tudor. Ciprian Adrian Tudor mai apare în firma Tudor Vici International Design SRL, iar Oana-Corina Turcitu-Tudor este asociat în Eco Coffe SRL.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a acestui contract.
 
 
Citeşte şi:

Drumurile de pământ din comuna Ion Corvin, împietruite de Mural Serv SRL din Mogoşoaia (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii