Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:46 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se restaurează Biserica „Acoperământul Maicii Domnului“ din cadrul Mânăstirii Saon

ro

22 Oct, 2020 00:00 2514 Marime text
  • Potrivit informațiilor oficiale, valoarea totală a contractului a fost estimată la 907.745.98 de lei.
  • Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, urmând ca atribuirea să se facă prin procedura simplificată.


Mânăstirea Saon organizează licitație publică pentru lucrările de restaurare a Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului“.

Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și a fost preluat pe licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor oficiale, valoarea totală a contractului a fost estimată la 907.745.98 de lei.
 

Proiect finanțat prin AFIR

Titlul complet al contractului este „Restaurare fațade și tâmplării, reparații/ înlocuiri totale sau parțiale a sistemului de preluare și evacuare a apelor pluviale, reparații/înlocuire (după caz) învelitoare, sistematizare verticală, cu refacere trotuar perimetral, verificare instalație electrică, iluminat arhitectural de exterior și curenți slabi la biserica mânăstirii cu hramul «Acoperământul Maicii Domnului»“.

Potrivit descrierii contractului, acesta vizează „elaborarea proiectului tehnic de execuție inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, documentația pentru obținerea autorizației de construire, asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor și execuția lucrărilor la obiectivul de investiție“.

Proiectul este finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, urmând ca atribuirea să se facă prin procedura simplificată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 noiembrie 2020, ora 15.00, iar ofertele vor fi deschise tot atunci, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.


Anunțul publicat pe licitatiapublica.ro poate fi accesat la următorul link.

De asemenea, anunțul poate fi consultat și în Secțiunea Document.


Citește și:

Arhiepiscopia Tomisului, obligată să „desființeze lucrările de construcție realizate fără autorizație de construire“ la Biserica „Izvorul Tămăduirii“ din Tomis Nord
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii