Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biserica „Acoperământul Maicii Domnului“, din cadrul Mânăstirii Saon, intră în restaurare. Cine a câștigat contractul

ro

17 May, 2021 00:00 3164 Marime text
  • Valoarea contractului încheiat cu societatea Valcon Roofs este de 907.653,52 de lei, adică exact suma estimată inițial de Mânăstirea Saon, în calitate de autoritate contractantă.
  • În anul 2020 compania Valcon Roofs a avut 45 de salariați, un profit net de 2.556.793 de lei și o cifră de afaceri netă de 12.690.699 de lei.
 
Compania bucureșteană Valcon Roofs și-a adjudecat contractul privind lucrările de restaurare la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului“, din cadrul Mânăstirii Saon, județul Tulcea.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și a fost preluată pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficial, valoarea contractului încheiat cu societatea din București este de 907.653,52 de lei, adică exact suma estimată inițial de Mânăstirea Saon, în calitate de autoritate contractantă.
 
Titlul complet al contractului este „Restaurare fațade și tâmplării, reparații/ înlocuiri totale sau parțiale a sistemului de preluare și evacuare a apelor pluviale, reparații/înlocuire (după caz) învelitoare, sistematizare verticală, cu refacere trotuar perimetral, verificare instalație electrică, iluminat arhitectural de exterior și curenți slabi la biserica mânăstirii cu hramul «Acoperământul Maicii Domnului»“.
 
Potrivit descrierii contractului, acesta vizează „elaborarea proiectului tehnic de execuție inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, documentația pentru obținerea autorizației de construire, asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor și execuția lucrărilor la obiectivul de investiție“.
 
Proiectul este finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.
 

Cifre și date

 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 16 mai 2021, compania Valcon Roofs a fost înființată în 1999 și are sediul social în București, Sectorul 3, pe strada Foișorului.
 
Asociat unic și administrator este Maria Baciu, al cărei nume se leagă, potrivit sursei citate, și de companiile Anaka Agroturism, VMBaciu International, MB Prod Serv Poienărei și MB Divert Land SRL.
 
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Conform sursei citate, în anul 2020, compania Valcon Roofs a avut 45 de salariați, un profit net de 2.556.793 de lei și o cifră de afaceri netă de 12.690.699 de lei.
 
În anul 2019, numărul angajaților fusese 65, profitul net fusese 2.086. 125 de lei, iar cifra de afaceri netă era 14.994.638 de lei.
 
În 2018, numărul angajaților a fost 45, profitul net fusese 329.105 lei, iar cifra de afaceri netă fusese 11.772.378 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, „Compania Valcon Roofs S.R.L. a încheiat opt contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.839.604,80 de lei“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

#citeșteDobrogea:
Amintiri despre ospitalierii slujitori ai Domnului de la Saon, Celic și Slava. Lucrări din Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii