Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Masstudio SRL câștigă încă un audit pentru o investiție a Primăriei Constanța (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2022 00:00 1528 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract pentru elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.45"
  • Câștigătorul contractul este SC Masstudio SRL cu sediul social în Constanța care va încasa potrivit documentului parafat de cele două părți 3.600 lei fără TVA
  • Potrivit www.confidas.ro, compania nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract pentru elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.45".

Câștigătorul contractul este SC Masstudio SRL cu sediul social în Constanța care va încasa potrivit documentului parafat de cele două părți 3.600 lei fără TVA.
 
Masstudio SRL este o societate, care a elaborate mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
 
Firma cu sediul social în Constanța fost înființată în anul 2017. Primul asociat unic și administrator al societății a fost Hurjui Marius-Constantin.
 
În prezent, asociați sunt Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare și Radu Lorin Florea, cu 5%. Administrator este Anca Patricia Stebingăr. 

În anul 2020, firma a avut un număr de 14 salariați, la o cifră de afaceri de 2.406.312 lei, un profit de 78.183 lei și datorii de 1.500.702 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an.
Două dintre acestea vizează executarea serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.53, Constanţa" , respectivelaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiţii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Masstudio SRL ridică un apart-hotel în Palazu Mare. A obținut documentul de urbanism de la municipalitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii