Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:04 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval Constanța SA va furniza servicii de reparaţii pentru nava PMn 274 (document)

ro

26 Aug, 2016 14:50 2994 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind „servicii de reparaţii la nava PMn 274, proiect ICEPRONAV 882/3”.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Menţionăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică, potrivit licitatiepublica.ro.
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Şantierul Naval Constanţa SA. Estimat iniţial la valoarea de 5009497.80 RON, fără TVA, contractul a fost atribuit pentru suma de 5851210.01 RON, fără TVA.

Șantierul Naval Constanța SA, cu sediul social în Constanța, incinta Port, numărul 1, cu un capital social subscris de 162.494.260 lei, integral vărsat, are drept activități principale construcţia de nave şi structuri plutitoare, repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.
 
Acționarii juridici ai firmei sunt Resource International SA (fondator cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 94.8%), SIF Moldova SA (cu o cotă de 2.02%) și SIF III Transilvania SA (ce deține o cotă de 0.73%). De asemenea, o listă de mai mulți acționari deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 2.45%.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii