Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol achiziționează echipamente de fizioterapie. Contract de aproape cinci milioane de lei (DOCUMENT)

ro

07 Aug, 2023 18:00 1470 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Logaritm SRL din București.
 
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție Echipamente medicale - Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Data contractului este 17 iulie 2023. Ofertant câștigător este firma Logaritm SRL, contractul, pentru lotul 3 (echipamente de fizioterapie), având valoarea de 4.976.300 lei.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția de echipamente medicale, pentru o bună funcționare a Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, în conformitate cu cantitățile și specificațiile tehnice din caietul de sarcini.
 
Achiziționarea de dotări este formată din următoarele echipamente, organizate pe loturi:
 
Lot 1 - Echipamente pentru îmbunătățirea masei musculare - Valoare estimată: 2.808.403,36 lei fără TVA.
Lot 2 - Echipamente pentru kinetoterapie - Valoare estimată: 5.589.915,97 lei fără TVA.
Lot 3 - Echipamente de fizioterapie - Valoare estimată: 4.981.512,61 lei fără TVA.
 
Valoare estimată totală: 13.379.831,94 lei fără TVA.
 
Contractul de furnizare este pentru lotul 3.
 
Despre Logaritm SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 7 august 2023, firma Logaritm SRL a fost înființată în anul 2004, adresa sediului social este la București, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata nespecializat“.
 
În Logaritm SRL asociat unic este Ștefania Rusoiu, care îndeplinește și calitatea de administrator. Aceasta mai apare într-o firmă, Marste Nova SRL, ca asociat (cu 95,24%) și administrator.
 
În 2022, Logaritm SRL a avut o cifră de afaceri de 24.590.495 lei, un profit de 3.478.892 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 8.
 
Platforma termene.ro informează că Logaritm SRL are aproape 1.200 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Municipal Medgidia a semnat cu mai multe firme pentru achiziția de echipamente, truse și mobilier medical (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii