Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia cumpără alimente de la cinci operatori economici (document)

ro

16 Jun, 2020 00:00 1461 Marime text
 
Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia cumpără alimente precum carne, pește, legume și pâine de la cinci societăți: Granbis, Amina Bakery SRL, Amariei G. Petru, Crizantema și Stedyan Com SRL.
 
Descrierea contractului
 
Furnizare alimente – prin încheiarea unui acord cadru de furnizare cu trei operatori economici. Acordul cadru încetează să producă efecte după expirarea termenului de 24 luni sau după achizitionarea cantităţiilor maxime.
 
Societățile câștigătoare sunt:
  1. Granbis – Acord cadru - furnizare carne pește;
  2. SC Amina Bakery SRL - Acord cadru - furnizare pâine și cozonac;
  3. Amariei G. Petru - Acord cadru - furnizare legume și fructe;
  4. Crizantema - Acord cadru - furnizare produse cofetărie;
  5. Stedyan Com SRL - Acord cadru - furnizare produse morărit și paste fainoase.
 
 
Despre societățile câștigătoare
Granbis SRL a fost înmatriculată în anul 1994 și are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Nicolae Biserică şi Ioana Biserică, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, este Nicolae Biserică.

Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat un număr de 13 salariaţi, un profit de 523.933 de lei şi o cifră de afaceri de 8.976.421 de lei.
 

Amina Bakery SRL a fost înființată în anul 2013, în municipiul Mangalia. Potrivit Registrului Comerțului, societatea are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 lei, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat și administrator al societății este Elena Chibzui.
Domeniul de activitate principal este fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie.
 
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 314.022 lei, o pierdere de 33.344 lei și un număr mediu de cinci angajați.
 
Amariei G. Petru - întreprindere Individuală – a fost înfiinţată în anul 2006 și are sediul social în comuna Horodniceni, judeţul Suceava, iar obiectul e activitate este cultivarea fructelor seminţoase şi sâmburoase.
   
Conform Registrului Comerţului, SC Stedyan Com SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Brăila. Societatea are un capital social subscris de 225.200 de lei, integral vărsat, şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
Crizantema Com SRL a fost înființată în anul 1992, societatea are sediul social în comuna Făcăeni, județul Ialomiţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Milea Vasilica este asociat unic și administrator al societății care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Pe anul fiscal 2018, firma a înregistrat un număr de doi salariați, profit de 53.001 lei și cifră de afaceri de 631.803 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Ce firmă va furniza conserve din legume către Unitatea Militară 02022 Constanța (document)

Sanatoriul Balnear de la Techirghiol a cumpărat echipamente medicale. Ce valoare au produsele (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii