Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Ambient One Construct SRL va executa lucrări la Școala Tătară din Cobadin (document)

ro

14 Mar, 2018 22:56 3503 Marime text
Primăria Comunei Cobadin a atribuit un contract de executare lucrări firmei SC Ambient One Construct SRL. Valoarea contractului este de 925.342 lei, fără TVA.

Denumire completă a contractului : ”lucrări proiectare și executie – extindere spații de învățământ la Școala Tătară (C3) prin construire corp nou”.

Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este :"Proiectare și execuție lucrări Extindere spații de învatamânt la Școala Tătară (C3) prin construire corp nou,", în conformitate cu caietele de sarcini și studiul de fezabilitate existent. Valoarea estimată este de 934.688,98 lei, fără TVA și este compusă după cum urmează: 1. Servicii de proiectare - Fază proiect tehnic, Detalii de execuție și Elaborarea documentatiilor necesare obtinerii acordurilor, avizelor si autorizatiilor aferente obiectivului de investitie, 75.000,00 lei fara TVA; 2. Execuție de lucrari, conform proiect, 859.688,98 lei fara TVA (inclusiv cheltuieli pentru organizarea de santier) la care se poate adauga si un procent de 5% din lucrari - cheltuieli diverse si neprevazute. Valoarea contractului ce urmeaza a fi atribuit nu va cuprinde suma aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute dar va fi precizata în bugetul proiectului (devizul general), acestea putând fi accesate, dupa caz, în functie de necesitati, prin modificarea contractului în conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice.”

Despre firma câștigătoare

SC Ambient One Construct SRL
este o societate înființată în anul 2006, în municipiul Constanța.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 14 martie 2018, societatea are un capital social de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociații societății sunt Tudor Zamfir și Tudor Adriana Nicoleta. Tudor Zamfir este și administratorul societății.
 
Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2) 4299, este ”lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a”.
 
Conform Ministerului Finanțelor, societatea a înregistrat, pe anul 2016, o cifră de afaceri de 1.121.597 lei, un profit de 12.204 lei și un număr de 12 angajați.                                                                                                                                             

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.            
                                            
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.     
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii