Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:40 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a atribuit contractul privind reabilitarea Școlii Ion Minulescu din Constanța

ro

29 Apr, 2021 00:00 1823 Marime text
 
  • Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract privind execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Cresterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.17, Ion Minulescu
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 3.140.953.34 lei
  • Firma câștigătoare este Draft Construct SRL, cu sediul social pe Constantin Bobescu, Nr. 2C din Constanța

Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract privind execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Cresterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.17, Ion Minulescu, Constanța”.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea calităţii infrastructurii educaţionale, respectiv reabilitarea, modernizarea Şcolii Gimnaziale nr.17 Ion Minulescu Constanţa, în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene, a creşterii participării populaţiei şcolare şi a adulţilor la procesul educaţional, de nivelul ei depinzând nivelul de trai şi de calificare al viitoarei forţe de muncă.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 3.140.953.34 lei.
Firma câștigătoare este Draft Construct SRL, cu sediul social pe Constantin Bobescu, Nr. 2C din Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Un PFA din Constanța va asigura dirigenția de șantier în cadrul proiectului de reabilitare termică a școlii Ion Minulescu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii