Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:41 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparația motoarelor șalupei Sirius 2, din Portul Midia, costă peste 80.000 de euro. Cine a semnat contractul cu Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENT)

ro

11 Feb, 2023 00:00 1451 Marime text

 
  • Se arată în datele oficiale că valoarea contractului este de 400.000 de lei, fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 80.000 de euro, la cursul actual.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Șalupa Sirius 2, din Portul Midia, va fi reparată de către compania constănțeană Diesel Mecanica SRL, în urma contractului semnat de reprezentanții firmei cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, toate informațiile fiind publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Despre contract
 
Se arată în datele oficiale că valoarea contractului este de 400.000 de lei, fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 80.000 de euro, la cursul actual.
 
Pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă, contractul fiind adjudecat la valoarea estimată inițial de autoritatea contractantă.
 
Se mai precizează în informațiile oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
Se menționează, totodată, că este vorba despre un contract sectorial de servicii, ce vizează „efectuarea reparației capitale a celor două motoare principale tip 3056 DITA - Caterpillar care echipează șalupa Sirius 2, aflată în Portul Midia“.
 
„Reparația capitală a motoarelor tip Caterpillar se va realiza ținând cont de o serie de cerințe specifice, detaliate la nivelul Caietului de sarcini“.
 
Despre Diesel Mecanica SRL
 
În primăvara anului 2021, compania Diesel Mecanica a mai semnat un contract cu CN APM Constanța SA, privind serviciile de reparații la navele proprii.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 10 februarie 2023, compania Diesel Mecanica SRL a fost înființată în anul 2007 și, după schimbarea sediului social în 2008, acesta a rămas în Portul Constanța, Poarta 2, Depozit nr. 1.
 
Societatea se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Firma este controlată de compania DM Beheer SRL Constanța (95%), iar cetățeanul olandez Willem Marinus Cornelius De Braal este asociat cu 5%.
 
Administratorul Diesel Mecanica este DM Beheer SRL, administrată, la rândul său, de Willem Marinus Cornelius De Braal.
 
În 2021, Diesel Mecanica a declarat opt angajați, profit peste 3,57 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a firmei a depășit 22,12 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Diesel Mecanica SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 589.794,55 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Comuna Limanu sau Ministerul Apărării, prin UM 02022 Constanța.
 
Despre DM Beheer SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 10 februarie 2023, societatea DM Beheer a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în Portul Constanța, Poarta 2, Antrepozit nr. 1, obiectul de activitate fiind reprezentat de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing.
 
Societatea este controlată de compania olandeză Catpower Beheer BV, care deține 95%, iar Willem Marinus Cornelius De Braal este asociat cu 5% și, totodată, administratorul firmei.
 
În 2021, firma a avut 0 angajați, profit peste 65.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CNAPMC
Ce firmă se va ocupa de reparațiile planificate la șalupa Sirius 1 (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii