Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Re-Act Now Architecture SRL elaborează studiul de fezabilitate pentru grădina publică din în cartierul Tomis Nord din municipiul Constanța

ro

11 Feb, 2022 00:00 3263 Marime text
  • Primăria Constanța a semnat un contract de achiziție publică de servicii privind „Serviciul de elaborare documentații tehnico-economice- faza Studiu de Fezabilitate privind obiectivul de investiție „Amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei - Tic Tac din municipiul Constanța"
  • Câștigătorul constractului este SC Re-Act Now Architecture SRL
  • În ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 1.193.317 lei, un profit de 184.242 lei, datorii de 652.030 lei la un număr mediu de 12 angajați
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice in valoare totală de 375.783,00 lei, cele mai multe cu primăria din Baia Mare
  • Potrivit contractului încheiat cu Primăria Constanța, Re-Act Now Architecture SRL va încasa 69.000 lei fără TVA pentru realizarea studiului de fezabilitate
 

Primăria Constanța a semnat un contract de achiziție publică de servicii privind „Serviciul de elaborare documentații tehnico-economice- faza Studiu de Fezabilitate privind obiectivul de investiție „Amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei - Tic Tac din municipiul Constanța".

Câștigătorul constractului este SC Re-Act Now Architecture SRL, vezi secțiunea „documente".

Firma înființată în 2010 are sediul social în București.

În ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 1.193.317 lei, un profit de 184.242 lei, datorii de 652.030 lei la un număr mediu de 12 angajați.
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 7 contracte de achiziții publice in valoare totală de 375.783,00 lei, cele mai multe cu primăria din Baia Mare.

Societatea este deținută de Mario George Kuibus, cetățean austriac și de Florentina Nicoleta Enache care deține doar 10% din acțiuni.
Cei doi sunt și administratorii firmei.

Potrivit contractului încheiat cu Primăria Constanța, Re-Act Now Architecture SRL va încasa 69.000 lei fără TVA pentru realizarea studiului de fezabilitate privind obiectivul de investiție „Amenajarea unei grădini publice în cartierul Tomis Nord zona Brotăcei - Tic Tac din municipiul Constanța".

Durata contractului este de 8 luni și include și perioada obținerii avizelor necesare.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 

Chițac nu renunță! Vrea să facă o grădină publică în Tomis Nord pe un teren care are proprietar

Chițac promite o grădină publică locuitorilor din Tomis Nord. Primăria Constanța trebuie să demareze însă o procedură de expropriere de lungă durată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii