Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect Aic SRL din Suceava este elaboratorul documentației pentru eficientizare energetică a imobilului Spitalului Municipal Constanța

ro

28 Oct, 2021 00:00 2723 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat contractul de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța"
  • Valoarea contractului este de 260.000 lei
  • Câștigătorul contractului este societatea Proiect Aic SRL
  • Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.429.366 lei
 

 
Primăria Constanța a încheiat contractul de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța" și asistență tehnică din partea proiectantului.
 
Valoarea contractului este de 260.000 lei.
 
Câștigătorul contractului este societatea Proiect Aic SRL.
 
Despre societatea câștigătoare
 
Societatea Proiect Aic SRL a fost înființată în anul 2006, în comuna Șcheia, județul Suceava și are ca domeniu de activitate „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2.429.366 lei, un profit net de 645.707 lei și un număr de 13 angajați.
 
Asociat unic al societății și administrator este Ancuța Raluca Cucu. Aceasta mai ocupă funcția de asociat și administrator în firma Impo Construct SRL.
 
Compania Proiect Aic SRL a încheiat 133 contracte de achiziții publice in valoare totală de 7.769.758,22 lei. Printre societățile contractante se află Compania Națională Aeroporturi București sau Registrul Auto Român, Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța, dar și cu CN APM Constanța.
 
Societatea nu are niciun dosar în instanță.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
La jumătate de secol de la înființare, Primăria Constanța se chinuie să reabiliteze termic clădirea Liceului Teoretic „Decebal”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii