Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:10 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Peștera a semnat un contract cu Iridex Group Salubrizare SRL (document)

ro

17 Sep, 2021 00:00 1770 Marime text
  • Primăria comunei Peștera a atribuit un contract către societatea Iridex Group Salubrizare SRL
  • Obiectul contractului ce urmează a fi încheiat îl constituie colectarea deșeurilor și transportul acestora
 
Primăria comunei Peștera a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de colectare separată, transportul separat și tratarea deșeurilor din localitățile Peștera, Izvoru Mare, Irvinezu Mare, Irvinezu Mic și Veteranu.
 
Atribuirea a avut loc la data de 7 septembrie 2021, iar valoarea finală a achiziției a fost de 108.714,98 lei. Firma câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Obiectul contractului ce urmează a fi încheiat îl constituie colectarea deșeurilor și transportul acestora din Comuna Peștera, județul Constanța. Principalele activități ce urmeaza a fi prestate de către delegatar/prestator pe parcursul perioadei de derulare a contractului: Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor municipale și al deșeurilor similare (activitate care se va presta în localitățile: Peștera, Izvoru Mare, Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic, Veteranu); conform cerințelor stabilite prin Caietul de sarcini.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL

Societatea Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în anul 2008, în comuna Costinești, județul Constanța.

Capitalul social subscris este de 12.560.260 lei, integral vărsat, compus din 1.256.026 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații persoane juridice sunt SC Servicii Salubritate București SA și Iridex Group Import-Export SRL iar asociat persoană fizică este Olga Anghel. Administratorul societății Dan Tiberiu Anghel.

Dan Tiberiu Anghel este asociat unic în cadrul firmei Dantex International SRL. Olga anghel figurează ca asociat în alte două companii care sunt în funcțiune: Sun Turism Marea Neagra SRL și Green PC Ambalaje SRL.


Compania Iridex Group Salubrizare S.R.L. a încheiat 314 contracte de achiziții publice in valoare totală de 197.373.869,53 lei.

Domeniul de activitate principal este colectarea deşeurilor nepericuloase.

Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 64.365.822 lei, un profit de 7.524.675 lei și un număr de 697 de angajați.
 
Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 83.805.210 lei, un profit de 9.564.615 lei și un număr de 841 de angajați.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 
Citește și
 
Primăria Cuza Vodă achiziționează servicii de colectare a deșeurilor. Detalii din contract (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii