Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:54 26 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Primăria Ovidiu a atribuit un contract în cadrul proiectului „parc de recreere în oraşul Ovidiu” (document)

ro

03 Dec, 2015 17:20 1566 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria oraşului Ovidiu a atribuit un contract privind furnizarea de echipamente pentru spaţii de joacă şi dotări în cadrul proiectului „parc de recreere în oraşul Ovidiu”.
 
Contractul de achiziţie implică transportul, livrarea şi montajul următoarelor elemente de mobilier urban: 79 de bănci ornamentale, 54 de coşuri de gunoi stradal, 15 panouri expoziţionale, şase bucăţi de cişmea ornamentală, şapte mese de şah cu două scaune fiecare, un leagăn dublu, două balansoare, două tobogane şi patru telescopuri panoramice.
 
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Au fost primite două oferte. Estimat iniţial la suma de 343,216 RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 338,950 RON. 
 
SC Ecserv Interprod SRL, din Constanţa, a câştigat contractul oferit de Primăria oraşului Ovidiu. Societatea se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Are un capital social subscris de 10200 RON, integral vărsat, format din 1020 de părţi sociale. Acţiunile firmei se împart egal între cei doi asociaţi, şi anume: Claudiu Mihăiţă Sintea, din Constanţa, şi Eduard Schmilevschi, din Suceava, cel din urmă fiind şi administrator pe o durată neprecizată.
 
Totodată, Claudiu Mihăiţă Sintea este asociat în firma Ecserv Two SRL, în faliment, sub incidenţa Legii nr. 85/2014. Pe de altă parte, Eduard Schmilevschi este asociat şi administrator în societăţile Lugiped Com SRL şi Mec Com Const SRL, amândouă radiate.
 
SC Ecserv Interprod SRL a înregistrat, în anul 2014, o cifră de afaceri de 2.493.750 lei, un profit net al exerciţiului de 4.368 de lei, datorii totale de 2.477.180 şi un număr mediu de 24 de salariaţi.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Sursa foto: primariaovidiu.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii