Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Primăria orașului Ovidiu, contract cu Fluid Development SRL din Constanța (DOCUMENT)

ro

09 Jun, 2023 14:34 1225 Marime text
Primăria orașului Ovidiu a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de servicii de elaborare studiu hidrogeologic aferent obiectivului de investiții „Construire sala de sport cu tribuna de 180 de locuri în orașul Ovidiu“.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro ofertant a fost SC Fluid Development SRL din Constanța, valoarea contractului fiind estimate la 15.000 de lei.
 
Despre Fluid Development SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Termene.ro, societatea are sediul pe Bulevardul Tomis, Nr. 143A, Bloc Biroul 1 In Incinta Proiect Sa Constanta.

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 37.416.178 lei, profit de 5.947.186 lei și 69 de angajați.

Activitatea principal o reprezintă ucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.

Asociați în cadrul firmei sunt Costin-Alexandru Pitu și Sorin Zaif, fiecare cu câte 50%. Administratorul firmei este Costin-Alexandru Pitu.

Costin-Alexandru Pitu mai apare în cadrul societăților Proiect SA (acționar 21,13%), Fluid Serv Metrologie SRL (Asociat 40%), General Hidroedil SRL (asociat 40%), Fluid Serv SA (acționar 50%), Fluid Serv Administrator SRL (asociat 50%), Metros Fluid SRL (asociat 45% și administrator), Fluid Metrologie (asociat și acționar), Ecotehnology SRL (asociat) și Pitu Costin Alexandru Persoană Fizică Autorizată.

Sorin Zaif mai apare în Fluid Serv Metrologie (asociat 40% și administrator), General Hidroedil SRL (asociat 40%), Fluid Serv SA (acționar 50% și director ), Diamond Invest SRL (asociat 50%) și Fluid Serv Administrator SRL (asociat 50% și administrator).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

Fluid Development SRL a câștigat contractul pentru reabilitarea rețelor de distribuție energie termică de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii