Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Murfatlar transformă un imobil în bloc de locuințe sociale

ro

17 Sep, 2022 15:41 1378 Marime text
  • Contractul a fost atribuit pe 13 septembrie către Sade Global SRL


Primăria orașului Murfatlar a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru reabilitarea blocului 16 – P+E, situat pe strada Lalelelor nr. 3 și transformarea acestuia în bloc de locuințe sociale.


Principalii indicatori ai investiției privind reabilitarea blocului sunt: suprafață imobil – 449 mp, aria construită existentă – 357 mp, aria propusă – 363,75 mp, regim de înălțime P+1E, categoria de importanță C, clasa de importanță III. Valoarea finală a contractului este de 18.351.133,53 lei, atribuirea realizându-se prin procedură simplificată.


Contractul a fost atribuit pe 13 septembrie către Sade Global SRL.

 

Sade Global SRL


Firma este înființată în anul 2004 și are sediul social în Incinta Port Ovidiu, orașul Ovidiu, județul Constanța. Firma are ca activitate principală „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, conform codului CAEN. Asociați în societate sunt Niculae Sivriu, cu 91% și Iulian Vintilă, cu 9%. Sivriu Niculae este și administrator în companie.


În anul 2021, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 3.692.386 lei, cu un profit de 731.081 lei. Firma a încheiat 22 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.527.213,84 lei, printre care enunțăm câteva: orașul Broșteni, județul Suceava – reabilitare și extindere grădiniță, orașul Murfatlar – reparații curte Casa de Cultură, Liceul Teoretic Bănasa – lucrări la acoperiș, comuna Peștera – lucrări construcții.


Totodată, societatea are un proces pe rol, unde reclamant este Distrigaz Sud Rețele SRL, iar pârât este Foriz Construct SRL, unde Sade Global SRL este chemat în garanție, cu termen în septembrie 2022, la Judecătoria Constanța.


Niculae Sivriu a fost și candidat la alegerile pentru funcția de consilier județean în anul 2012, din partea Uniunii Social Liberale, unde lista era deschisă de Radu Ștefan Mazăre și Nicușor Constantinescu.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Contract amplu între primăria din Cernavodă și mai multe firme. Este vizată lucrarea de întreținere a trotuarelor (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii